Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
,

 

Ο Βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στηλίτευσε πρακτικές ατόμων κατ’ επάγγελμα ΠΑΣΟΚ, επί 38 χρόνια, όπως εξάλλου παραδέχονται.

«Μονίμως και ιδιαίτερα τα τελευταία 2 ½ χρόνια, όταν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και οι Βουλευτές με την ψήφο τους, σήκωναν το βάρος της διάσωσης της χώρας από την πτώχευση, τύποι όπως ο Παναγιωτακόπουλος το «έπαιζαν» φιλολαϊκοί με δηλώσεις και καταγγελίες τους, ενώ οι Βουλευτές υπήρξαν οι ασυναίσθητοι, οι τιμωροί του λαού.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος δεν έτυχε ποτέ της λαϊκής ψήφου και δεν έχει εξουσιοδότηση να καταγγέλλει Βουλευτές, διότι όσες φορές ζήτησε την ψήφο του λαού, ο λαός τον καταψήφισε στις διάφορες εκλογικές περιφέρειες που κατά καιρούς κατέφευγε και μάλιστα σε εποχές μεγάλης αποδοχής και παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ.

Προσωπικά ο λαός με προέτασσε πάντοτε στο Κόμμα μου, επί έντεκα συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων και επί σχεδόν 2 ½ δεκαετίες τον εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο. Δεν υπήρξα ποτέ Κομματικός γραφειοκράτης και αν αυτό το αρρωστημένο κομματικό κατεστημένο που υπερχρέωσε το ΠΑΣΟΚ